Surf Sick Logo

Surf Sick
sanne@surfsick.nl

KVK 60370793
BTW NL001907370B27
IBAN NL37INGB0006445198

Verzendkosten €4,95 boven de €75,- gratis verzending
Verzending binnen 3 werkdagen
Algemene voorwaarden

ABOUT / SURF SICK

ABOUT SURF SICK

 

Surf Sick staat voor het verlangen naar de zee. Uitkijkend naar de volgende golf om te pakken. Wanneer kunnen we weer surfen en waar?!

 

De liefde voor de surfvibe, fotografie en reizen komen samen in eerlijke producten in de webshop.

 

Met mijn producten wil ik zo min mogelijk het milieu belasten en maak daarom zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Zo zijn de t-shirts van Fair Trade biologisch katoen gemaakt en de poncho’s van bamboekatoen met het OEKO-TEX keurmerk. Probeer ik zo veel mogelijk papier in plaats van plastic te gebruiken in de verpakking en zijn de afbeeldingen gedrukt op Bio Top papier.

 

Er wordt naar behoefte geproduceerd en heb daarom geen grote aantallen op voorraad. Op deze manier wordt het milieu het minst belast en wordt het risico op overproductie gereduceerd. Dat heeft als enige nadeel dat je soms iets langer op je product moet wacht. Terwijl jij dan lekker de golfen aan het rippen bent, ben ik druk bezig om jou van wat Surf Sick gear te voorzien 😉

 

 

Om nog een stapje verder te gaan doneer ik € 1,- van elk verkocht item in de shop aan een project ten goede van de natuur. Omdat ik niet zomaar aan een goed doel wil doneren zoek ik elke keer een ander project die ik kan supporten. En als het even kan, houd ik je daar ook van op de hoogte via social media.

 

Stay Stoked!

Bewaren

Bewaren

Bewaren